Solymáron járt a… Chiki-Chili első fesztiválja

Solymári Chilimikulás 2016. december 3.

Kép Solymári Chili fesztivál

Chiki-Chili a Solymári Chili Mikuláson

Bevallom elég sok rendezvényre járok, de sok esetben én a kiszolgált és nem a kiszologáló oldalon állok. Ez esetben, más szerepben nekem volt lehetőségem arra, hogy a vendégeknek bemutassam kínálatunk, és megismertessem minél több emberrel a Chiki-Chili termékeket. Ebben a családom támogatott, és teljes mértékben segítette a hétvége sikerét.

Már hetekkel előtte érdklődtem a szervezőktől, hogy mire készüljek. Már hetekkel előtte tudtam, hogy a sikeres megjelenéshez egyenpólóra, molinóra lesz szükség. Már hetekkel előtte tudtam, hogy kellenek majd köszönőkártyák és névjegykátyák. És még sorolhatnám, hogy mi minden tudtam arról, hogy mi kell egy jó rendezvény lebonyolításához. Ettől függetlenül alig készült el valami. Persze karácsony előtti hónapokban a munkahelyem szinte egész embert kíván. Ami azért erőssen befolyásolja, hogy mennyire tudok a hobbimra koncentrálni. Most is korán ébredtem, vasárnap van, és mielőtt a család felkel, megírom ezt a blogot. Aztán együtt kimegyünk a 56-ok terére, a Mikulásgyárba, és önkénteskedünk ott is. Lehet, hogy viszek azért néhány üveg chilit oda is!

dsc_0820

Chiki-Chili Karácsony

Minden esetre néhány fontos kellék, barátok segítségével, azért összeállt. Tamás barátom segített kinyomtatni a köszönő-, és névjegykártyákat. Dani segített megtervezni a pólókat, és minden nap rákérdezett: Lesz-e póló? (Ez milyen fontos segítség! A napi porblémák olyan könnyn elveszik a figyelmet erről az apróságról!) Feleségem, Edina pedig segített a termékek leltározásában, díszítés elemeinek összeállításában, a fotók elkészítésében, és az árlista kinyomtatásában.

20161203_105636

Chiki-Chili Csodacsapat

Ezek után 2016. december 3-án izgatottan készülődtünk, főleg én idegeskedtem. Ugyan minden a helyén van-e? De azért a csomagtartóba pakolás után, felvéve az egyenpólónkat, ami sikeresen elkészült, elindultunk Solymárra, ami a könnyed negyven perces út innen.

csomagtarto

Chiki-Chili csomagtartó

A csomagtartó megtelt az előkészített, a bemutatásra és eladásra szánt termékeinkkel. Sokat pakoltunk, de viszonylag időben elindultunk! Ennek köszönhetően kezdőkhöz képest korán odaértünk, és még a szabad helyek között is válogathattunk! Solymár nagyon szép település, és a központjában a Templom téren, jól megközelíthető. Azért cipekedtünk rendesen! De ezt gondolom, hogy az első bemutatkozáshoz szükség is van erre!

készítette Karsai Tamás

Chiki-Chili solymári díszlet

Ezek után már a díszítés és a legfontosabb kellékek előkészítése volt hátra. Ezt a szép feladatot feleségem a legnagyobb gondosággal oldotta me, ami nekem sosem volt az erősségem. Ami pedig külön öröm volt nekem, hogy barátom, egész családjával eljött, és részt vettek a programokon. Neki köszönhetem a fotókat, mert nekünk igazán erre nem volt időnk!

Bizony sokan voltak, és én sikernek éltem meg az első Chili Fesztivált! Örülök, hogy jó csapattal ismerkedhettem meg, és bízom benne, hogy a következő alkalommal lehetőségünk lesz minél több kistermelővel találkozni!

Lassan indulni kell készülődni a Mikulásgyárba, ezért még egyszer szeretnénk megköszönni a szervezőknek, és mindenkinek, aki odajött, kóstolt és esetleg vásárolt is!

Maradjon a végére néhány fotó!

20161203_170256

Chiki-Chili pár solymári tömegben

_dsc8902

Chiki-Chili Csapat solymáron

_dsc8895

Chiki-Chili Perzselő Pokol

_dsc8893

Chiki-Chili Édes Rémálom

_dsc8890

Chiki-Chili Ogre Csókja

_dsc8889

Chiki-Chili Boszorkány Lehelete

_dsc8906

Chiki-Chili kóstoló

_dsc8883

Chiki-Chili Boszorkány Lehelete

 

 

4 thoughts on “Solymáron járt a… Chiki-Chili első fesztiválja

  1. Sziasztok!
    Nagyon jó beszámolót sikerült írni!
    Remélem még sok fesztiválon találkozom majd veletek vásárlóként.
    Örülök, hogy az a fotó, amin rajta vagyok, ide is bekerült. ?
    Kellemes ünnepeket kívánok nektek, Oláh Miklós (Golyo032) voltam!

    • Helló!
      Kóstolóra még nem tudom, hogy mikor lesz legközelebb lehetőség, de az is január, február környékén Budapesten. Rendelni tudsz a rendelés menüpont alatt. A készletek korlátosak, a 40 ml-es üvegek eléggé lefogytak. Már csak a Boszorkány Leheletéből van készleten!
      Kardos István

Vélemény, hozzászólás?